English | OVV Home

Wat mijn coachees vertellen

" Ik bevond me in een patstelling met mijn baas. We slaagden er niet meer in professioneel samen te werken als gevolg van vervelende gebeurtenissen in het verleden. Matthijs gaf me inzicht in de relatie en hielp me met een sterkte-zwakteanalyse van mijn manager. Zo begreep ik zijn houding beter. We bespraken bovendien mijn communicatie en het effect daarvan op het gedrag van anderen. Daarin speelde Matthijs zijn ervaring als coach en als bank manager volop uit.

Resultaat: vandaag verloopt de samenwerking vlot. Dat doet de firma goed, en geeft mij de gemoedsrust die ik nodig heb."

 

(N-2 manager; Duitse Bank)

 

"De coaching van Matthijs is een proces van voortdurende re-adjustment. Na elk gesprek dacht ik anders over mijn dagelijkse professionele leven. En kreeg ik nieuwe inzichten. Ik leerde kwaliteiten gebruiken die ik daarvoor links liet liggen, en verbeterde zo mijn interactie met collega's.

Resultaat: ik gebruik vandaag mijn volledige arsenaal van intermenselijke vaardigheden. Dat helpt me professioneel en privé."

 

(N-2 manager; Belgische verzekeringsmaatschappij)

 

"Ik had problemen met anderen te overtuigen van mijn ideeën. Matthijs verschafte me inzicht in mijn eigen persoonlijkheid en communicatie stijl. En in hoe die van anderen in te schatten. Onze gesprekken waren rijk aan inhoud en geheel niet confronterend. Voorts reikte hij me middelen aan om problemen beter te begrijpen.

Resultaat: ik ben vandaag in staat om mijn communicatie aan anderen zodanig aan te passen dat ik ze weet te overtuigen."

 

(Landen manager: Nederlands farmaceutisch bedrijf)

Uw Coach

Tremelo / Brussel / Gent


0478 543 284 voor een individueel intakegesprek.

Zonder Verplichtingen